Petzl Astro Bod crol Fast

Artikelnummer: C083AA
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 317,00 (exclusief btw)

Meer ergonomie, gebruikersgemak lichtgewicht en veiligheid zullen een belangrijke rol hebben gespeeld aan de ontwerptafel van het nieuwe Astro harnas. Weer is het Petzl gelukt om met een beter en verfijnder product op de markt te komen waarin de wensen van professionals worden vervuld.

Ergonomie
Door bredere padding te gebruiken in combinatie met diverse verstelmogelijkheden word de druk op uw lichaam beter verdeeld. De vernieuwde DoubleBack gespen zorgen voor een gemakkelijke verstelling en blijven vergrendeld tijdens het werk. Ook zijn de Y-ontwerp rugbanden weer terug, dit zorgt voor meer flexibiliteit en meer ventilatie dan het X-ontwerp op de rug. Dankzij de Fast snelsluitingen trekt u zonder steeds te verstellen het harnas makkelijk aan en uit. Goede pasvorm en prettiger werken dus!

Rope Access
Door in te spelen op de behoefte van professionals zijn er ook in dit harnas functie's voor de ervaren gebruiker gëintroduceerd. Zo is het ventrale inbindpunt voorzien van de mogelijkheid een cow-tail zoals de Petzl jane te bevestigen zonder tussenkomst van overige connectoren. Daarnaast zijn de materiaaldragers een aanbindpunten makkelijker te bereiken.

Multi prupose
De petzl Astro is een echte alleskunner. Naast de rope acces doeleinden is het ook voor valbeveiliging d.m.v. een leeflijn zoals de Petzl Absorbica Y MGO uitermate geschikt. Door de speciale bevestigingspunten hangt u de MGO stijgerhaken gemakkelijk op de schouderbanden.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1.900 Gram
Conform CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 B, EAC
Garantie 3 Jaar

Advies nodig?

(085) 018 87 17

Ook via WhatsApp

Voordelen Ropetech.nl

- Deskundig advies
- A-kwaliteit producten
- Complete sets
- Geleverd met certificaat
- 30 dagen bedenktijd
- Petzl 3 jaar garantie
- Laagste prijs grarantie
*

   Gratis verzending
       vanaf €250,-

© 2016 - 2022 Veilig en Professioneel op Hoogte.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel