Edelrid, al 160 jaar de keuze van bergsporters en professionals.

Edelrid

Als professionele reseller van klimuitrusting begrijpen wij bij Ropetech hoe belangrijk het is om producten te kunnen aanbieden die aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid voldoen. Dat is waarom wij trots zijn om de producten van Edelrid aan te bieden.

Edelrid is een merk dat zich richt op het bieden van innovatieve oplossingen voor de klimwereld. Ze werken voortdurend aan het ontwikkelen van producten die niet alleen presteren, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Dit maakt Edelrid een aantrekkelijke keuze voor onze klanten die niet alleen op zoek zijn naar topprestaties, maar ook hun bijdrage willen leveren aan het beschermen van het milieu.

Het assortiment van Edelrid is uitgebreid en biedt een breed scala aan producten, waaronder touwen, harnassen en karabiners. Met de nieuwe 2023 producten zoals de Megawatt en Fuse breek Edelrid snel door in de professionele Rope acces branch met veel lovende reacties. Elk product wordt zorgvuldig getest en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet. Edelrid biedt ook een garantie van 3 jaar op al hun producten, waardoor de klanten van Ropetech verzekerd zijn van de beste service na hun aankoop.

Als reseller vinden wij het belangrijk om producten aan te bieden die onze klanten kunnen vertrouwen. Edelrid viert in 2023 haar 160 jarige bestaan en is een merk dat dat bekend staat om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en wij zijn trots om hun producten aan te bieden. Of u nu een sport klimmer, touwtechnicus of werkzaam op grote hoogte uitvoert, u kunt vertrouwen op de producten van Edelrid om u veilig en effectief te ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Kies voor Ropetech als uw Edelrid reseller en profiteer van hoogwaardige producten, uitstekende ondersteuning en betrouwbare service.

R&D

Het ontwikkelteam van Edelrid heeft een passie voor het creëren van de beste en meest innovatieve producten voor professionals die werken op hoogte. Ze werken nauw samen met klimmers, touwtechnici en andere experts in de industrie om de behoeften van de klant te begrijpen en deze te vertalen naar hoogwaardige, veilige en betrouwbare uitrusting.

Het team is voortdurend op zoek naar manieren om de prestaties, duurzaamheid en veiligheid van de producten te verbeteren. Ze testen elk product grondig voordat het op de markt komt om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de hoogste normen.

De passie van het ontwikkelteam van Edelrid voor het ontwikkelen van nieuwe producten voor werken op hoogte komt voort uit hun eigen liefde voor klimmen en de drive om anderen te helpen hun werk veilig en efficiënt uit te voeren. Het resultaat is een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten die wereldwijd worden gebruikt door professionals in diverse sectoren, van bouw en industrie tot reddingsoperaties en avontuurlijke sporten.

Bekijk het uitgebreide Edelrid Assortiment