Rope Access dienstverlening

Ropetech.nl is uw ideale parnter op hoogte. Met ons team van rope access professionals bieden wij u klantgerichte praktische oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op plaatsen die lastig te bereiken zijn.

Werken op hoogte, diepte of in besloten ruimte doormiddel van rope access is een werkwijze waar men met behulp van klim en touwtechnieken de werkplaats bereikt. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Zo is het vaak goedkoper dan het gebruik van steigers en hoogwerkers. Daarnaast is het vaak sneller door de korte opbouwtijd en kunnen bedrijfsprocessen vaak gewoon doorgaan. Indien goed uitgevoerd is het tevens vaak veiliger dan het gebruik van een hoogwerker.

Doormiddel van rope access kunnen ook plekken bereikt worden die normaliter niet of erg moeilijk te bereiken zijn d.m.v. Een steiger of hoogwerker.

Door onze ruime ervaring met het werken op hoogte en ruime technische achtergrond zijn we flexibel in te zetten en bent u ook op grote hoogte verzekerd van kwaliteit. Of het nu gaat om montage, reinigen, verven, constructie, inspectie, montage, rigging, ramenwassen, onderhoud, promotie/reclame, telecom, rescue, zonnenpanelen etc etc. Onze rope access specialisten gaan graag de uitdaging aan!

Veiligheid is erg belangrijk bij het werken op hoogte. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt, daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij het werken op hoogte of de aanschaf van persoonlijke beschermings middelen. Laat u vrijblijven adviseren en ontdek de mogelijkheden van ropeaccess en veilig werken op hoogte.

Overtuigd, of juist nog niet? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Access the impossible!

Vraag nu deskundig advies voor uw werkzaamheden op hoogte.