Valbeveiliging training

Goed voorbereid aan de slag


Veiligheid is erg belangrijk bij het werken op hoogte. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt, daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij de aanschaf en het gebruik van persoonlijke beschermings middelen. Met ruime ervaring helpen wij u dan ook graag aan de passende producten en kennis voor uw situatie. Word een professional op hoogte met een van onze trainingen!

Werkt u, of uw personeel regelmatig op hoogte maar bent u niet bekend met de mogelijkheden, risico's, wet en regelgeving en het juist gebruik van de persoonlijke beschermings middelen tegen vallen. Kies dan voor een van onderstaande trainingen. We laten de cursus veilig werken op hoogte aansluiten bij uw behoefte en onze gecertificeerde instructeurs uit het midden van het land halen het beste in de cursisten naar boven.

Wij adviseren indien mogelijk altijd een in company training. Train as you fight, cursisten maximaal voorbereiden door in de praktijksituaties te trainen, daar ligt onze kracht!

By failing to prepare, you are preparing to fail.

Benjamin FranklinBasis veilig werken op hoogte

Basis training Veilig werken op hoogte. Leer alles over gebruik van PBM tegen vallen, wet & regelgeving, valfactor, antival, werkplaatsbeperking & onderhoud van de materialen..

Deze traninig is geschikt voor iedereen zonder voorkennis. Bezit of kennis van VCA wordt wel aangeraden.

Vereist instroomniveau:


Veilig werken op hoogte PV installateur

Training veilig werken op hoogte voor zonnepanelen installateurs. Maak kennis met valbeveiliging en leer praktische oplossingen voor platte en hellende daken.

Deze traninig is geschikt voor PV monteurs. Bezit of kennis van VCA wordt wel aangeraden.

Vereist instroomniveau:


Veilig werken en positioneren op hoogte

In deze training leer je hoe je veilig werkt op hoogte en jezelf zo bevestigd dat je handen vrij zijn om te werken. Deze training is speciaal voor telecom, evenementen technici, riggers. Klim je in constructies en werk je niet primair in de touwen dan is deze training geschikt voor jou!

Geen vereist ingangsniveau, wel is enige affiniteit met werken op hoogte aanbevolen. Tijdens de training word ook het gebruik van een rescue set behandeld.

Vereist instroomniveau:Redding op hoogte

Na een val van hoogte verslechterd de situatie van een slachtoffer vaak snel. Het is dus belangrijk dat een slachtoffer snel de juiste hulp krijgt! Zelfredzaamheid is dus erg belangrijk op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

Minimale instroom niveau is een de basis cursus Veilig werken op hoogte of rope acces. De inhoud van de training word afgestemd op begin niveau en praktijk situatie.

Vereist instroomniveau:


Basis rope access touwtechnieken

Tijdens deze training leer je jezelf te verplaatsen d.m.v. touwtechnieken. Na de training kun jij alle plekken op hoogte bereiken!

Tijdens de training leer je afdalen, klimmen en zijdelings verplaatsen in lijnen. Minimaal instroom niveau is basis veilig werken op hoogte.

Vereist instroomniveau:


Schrijf u in voor een van onze trainingen

Vul uw gegevens in, kies een gewenste trainingsdatum en wij nemen contact met u op om een training in te plannen.

Het aanmelden voor een van onze trainingen middels het formulier verplicht u tot niets. U ontvangt een vrijblijvend voorstel.

Inschrijf formulier trainingen

    Niet wat u zoekt?

    Op onze website hebben wij een selectie van ons trainingsaanbod weergeven. Staat de training op het gebied van werken op hoogte, diepte of in besloten ruimte niet tussen staan, neem contact met ons op. Wellicht dat ligt een passende traning bij ons op de plank, zoniet stellen wij graag een training op maat samen. Zo bieden wij altijd de juiste voorbereiding voor uw projecten op hoogte.

    Neem contact met ons op voor een training op maat.