parallax background

De betrouwbare partner voor al uw valbeveiliging vraagstukken.

About
Betaal gemakkelijk en veilig
Via Ideal, Apple-Pay, creditcard of Klarna betaal later.
About
Gratis snelle verzending
Gratis verzending en snelle levering op orders > €250,-
About
30 dagen bedenktijd
Niet het juiste product of een verkeerde maat? Geen probleem, retourneer.

Ropetech.nl - De one-stop valbeveiliging shop voor de professional.

Al jaar en dag bied Ropetech.nl alle middelen en hoogwaardige trainingen om veilig te kunnen werken op hoogte. Maar ook voor permanente valbeveiliging, inspectie van uw middelen of uitvoer van uw moeilijk bereikbare klus kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Door ruime ervaring in de industrie en techniek weten we precies waar de behoefte van onze klanten ligt. Zo koopt u niet zomaar een product in onze webshop maar heeft u een partner gevonden voor al uw veiligheid vraagstukken op hoogte en moeilijk bereikbare plekken. Onder andere verschillende bouw professionals, Rope acces technici, zonnepanelen installateurs, schoonmaak professionals, steigerbouwers, evenementen technici, onderhoud personeel en industriële bedrijven gingen u al voor. 

Onze producten

Ropetech.nl maakt veilig werken op hoogte een stuk makkelijker en aangenamer met de professionele producten van o.a. Petzl, Rock Exotica, Beal, Never Let Go en Tendon. De professionele materialen in ons assortiment bieden u ergonomie, gebruiksconfort en vertrouwen in het kwalitatieve materiaal. Dit is vaak een extra stimulans voor het gebruik van deze PBM's en valbeveiligingsmiddelen.

Over onze Webshop

Door een uitgekiemd assortiment met alleen de beste materialen kunnen wij u de betse materialen voor een scherpste prijs bieden. Ons assortiment bestaat uit zowel mobiele als vaste valbeveiliging oplossingen. Zo hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing in huis! Bent u naar iets specifieks opzoek of kunt u het niet vinden in de shop, neem contact met ons op.


De merken in ons assortiment

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

parallax backgroundSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis geen aanbiedingen, trainingen,
informatie en veiligheid tips!


We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Ropetech.nl Valbeveiliging professionals

 

De one stop shop voor al uw benodigdheden bij werkzaamheden op hoogte!